Agenda

Naast de zondagse erediensten, die regelmatig in een ander dorp gehouden worden, zijn er wekelijks bijeenkomsten onder de noemer “SAMEN”. Onderstaand een overzicht van de kerkelijke activiteiten in deze maand. Ga voor overige evenementen in het Witte kerkje naar stichting exploitatie Witte Kerkje Terheijden

Alle Erediensten en alle bijeenkomsten van SAMEN gaan in verband met het Coronavirus niet door.

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. We leven mee met allen die besmet zijn met het virus en met hen die iemand verloren hebben als gevolg van het virus.
Daarom luiden we op woensdagavond tussen 19.00 en 19.15 uur de klok

Waarom luiden we de klokken?

•  Als teken van hoop en troost; als signaal van respect voor alle mensen die werken in de hulpverlening; en om mensen met elkaar te verbinden, luiden we de klokken van hoop!
    Als teken van hoop en troost voor alle mensen: dat we samen denken aan en bidden voor al die mensen die ziek zijn of alleen thuis zitten.
  • Wie thuis is en de klokken hoort luiden kan een kaars voor het raam of een lantaarn voor de deur zetten, als teken van verbondenheid met elkaar.

Vele torens, kerken en klokkenstoelen luiden mee.